YING äggnudelsallad

 

 

(4 port)

200 g YING Äggnudel

grillad kyckling

gurka

1 msk sesamolja

DRESSING:

4 vitlöksklyftor, hackade

1 cm skiva av färsk ingefära, hackad

3 msk YING Ljus Soja

1 msk sesamolja

1 msk vinäger

1 msk strösocker

 

Koka nudlarna i 2 minuter. Ta upp nudlarna och spara vattnet. Spola nudlarna med kallt vatten och lägg ned dem i det varma vattnet helt kort. Häll upp nudlarna och låt rinna av i ett durkslag. Lägg nudlarna i en skål och krydda med sesamolja. Låt svalna och ställ i kylskåp. Strimla gurka och kyckling fint och lägg upp på ett serveringsfat tillsammans med nudlarna. Blanda ingredienserna till dressingen och servera till salladen.

 

Tillbaka till Sallader
Tillbaka till Receptsamling