Därför valde vi inte burkförpackning !!!
Alla förpackningar till YING's kryddpastor innehåller två påsar, som vadera räcker till 4-8 portioner beroende på hur kryddig man vill ha anrättningen. Med våra praktiska förpackningar kan man ta den del man önskar och därefter frysa resterande del, för senare användning.
Fördelen gentemot burkförpackning är att man då vet att kryddan alltid är färsk.


YING - Gul Currypasta
Gul Currypasta, som ursprungligen är en Indisk curry, har efter många år i Thailand omvandlats till en, mogen, mild curry med en harmonisk arom.
YING Gul Currypasta innehåller schalottenlök, citrongräs, senap och gurkmeja ger tillsammmans med andra kryddor, en mjuk och rund smak som passar till nötkött, lamm, kyckling, räkor, skaldjur och fisk och vegetariska rätter.
För produktfakta, Läs mer...
YING - Röd Currypasta

Röd Currypasta är den mest populära currypastan och speciellt lämplig till kött, kyckling, skaldjur men ger även med grönsaker och jasminris en smakrik vegetarisk måltid.
Passar även till stekta rätter - pat pet på thailändska
För produktfakta, Läs mer...
YING - Grön Currypasta

YING Grön Currypasta är gjord på färsk grön chili och är den eldigare varianten av YING currypastor. Den passar bra till kyckling, fisk, skaldjur, fläskkött och biff.
Vill man ha en ännu hetare curry blandar man in 0,5dl färska papparkorn.
För produktfakta, Läs mer...

YING - Tom Yum

Tom Yum är den mest kända av alla thailändska soppor - en eldig, syrlig soppa
Tom Yum är egentligen en grupp soppor, där innehållet kan variera. Den kan innehålla räkor, olika sorters skaldjur, fisk och även kyckling.
YING Tom Yum pasta ger Dig möjlighet att variera efter tycke och smak
För produktfakta, Läs mer...
YING - Tom Ka

Tom Ka är en kokosrik och något syrlig soppa. Den är en av de mest förekommande rätterna i Thailand. tillsammans med Tom Yum soppan.
YING Tom Ka pasta ger en smakrik soppa som passar till kyckling men som också kan varieras med t.ex. grönsaker för att få en helt vegetarisk soppa.
För produktfakta, Läs mer...

Tillbaka