Varför pasta eller potatis, då det finns YING nudlar


 

YING
Äggnudel

Sveriges nya pasta - 3000 år gammal

Äggnudel är originalet till nudlar och kommer från den mångtusenåriga kulturen i Kina.
YING Äggnudel tillverkas av vetemjöl och ägg. Äggnudeln används som vanlig pasta till alla typer av pastarätter, till stekning, till soppor, och naturligtvis till wokning.



Tillagningstid: 2 - 4 min

För produktfakta, Läs mer...

 

 

YING
Risnudel

Ris på pastavis
Naturligt fri från gluten

YING Risnudel är en hälsosam och nyttig produkt ur det asiatiska köket.
YING Risnudel är en fintrådig nudel av hög kvalitet.
Risnudlar är en asiatisk specialitet med många användningsområden. Den används stekt i olika nudelrätter blandad med t.ex. grönsaker, kött, kyckling, räkor, ägg etc.


Tillagningstid: 2 - 4 min

För produktfakta, Läs mer...

 

 

YING
Rispasta

YING Rispasta är en kvalitetsprodukt från det asiatiska köket. Man kan också kalla rispastan för en bredbandig risnudel. Den ger en mycket bra struktur i olika typer av maträtter. Rispastan ger ett bra tuggmotstånd och har en fantastisk förmåga att ta till sig smaken från kryddor och såser.

Den tillagade rispastan har många användningsområden. Den används i stekta och wokade rätter tillsammans med grönsaker, kyckling, kött, ägg, räkor mm. Den används också i soppor och som pasta.

 

 

YING
Glasnudel

Naturligt fri från gluten

Glasnudeln har fått sitt namn av att den är i det närmaste genomskinlig. Den är fullständigt neutral i smaken men tar lätt upp arom från andra ingredienser och kryddor.
YING Glasnudel har många användningsområden. Den kan stekas/wokas, användas i sallader och soppor. Den används i japansk fondue (Sukijaki) och är vanlig som fyllning i vårrullar.

Tillagningstid: 2 - 4 min

För produktfakta, Läs mer...

 

Tillbaka