Du provar dem en gång och sen är de Dina favoriter


YING Siracha


YING Siracha är kungen bland chilisåser - en genuin syrlig chilisås beredd av solmogen chili och vitlök
En riktigt äkta chili garlic


YING Siracha
är mycket användbar som bordskrydda och i matlagningen. Den passar utmärkt till soppor, såser, ris, nudlar, spagetti, pizza, hamburgare, varm korv, vårrullar, kötträtter, skinka, pommes, grönsaker etc.

För produktfakta. Läs mer...


YING Thai Sötsur Chilisås

TUFFARE ÄN KETCHUP
Djärvare än salladsdressing
Modigare än vitpeppar
Listigare än salt

YING Thai Sötsur Chilisås
är en kombination av sötsur chilisås och äkta chili. Det är en mångsidig bordskrydda - du använder den på tallriken i stället för ketchup och andra flytande kryddor.
YING Thai Sötsur Chilisås
passar till många maträtter som t.ex. ris, korv, köttbullar, pasta, räkor, nudlar, pommes, tacos, vegetariskt och inte minst till allt grillat.
Du använder den också med fördel i matlagningen t.ex. istället för tomatpure i köttffärssåsen, i marinader, i såser - det är bara Din fantasi som sätter gränsen.
YING ThaiI Sötsur Chilisås ger en fantastisk dip för snacks om Du blandar med gräddfil.

För produktfakta. Läs mer...



YING Sukisås

Chili och sesam i kombination ger YING Sukisås en speciell plats bland de thailändska smaksättarna.

Sukisås är en bordskrydda/dipsås som används till ris, alla typer av nudlar, kokta grönsaker, tofu (bönpasta), kött fisk och skaldjur. Sukisås är också en utmärkt smaksättare i matlagning.

YING Sukisås används som huvudkrydda i Thailändsk fondue HOT POT även kallad Sukiyaki Canonese Style.





YING Thai Sötsur Chilisås - Hot

YING Thai Sötsur Chilisås är gjord på gul chili. Den är nära släkt med den röda varianten - något hetare men rund och fin i smaken.

YING Thai Sötsur Chilisås Hot är en kombination av sötsur chilisås och gul chili. Den är nära släkt med röda varianten och har minst lika användningsområden, för Dig som gillar Hot. Det är en mångsidig bordskrydda - du använder den på tallriken i stället andra flytande kryddor.
YING Thai Sötsur Chilisås Hot passar till många maträtter som t.ex. ris, korv, köttbullar, pasta, räkor, nudlar, pommes, tacos, vegetariskt och inte minst till allt grillat.
Du använder den också med fördel i matlagningen t.ex. istället för tomatpure i köttffärssåsen, i marinader, i såser - det är bara Din fantasi som sätter gränsen.

För produktfakta. Läs mer...





YING Sötsur Sås -
SWEET & SOUR


En genuin sötsur sås, som vi lärt känna i fyra små rätter

Används till allt friterat, till kött och grönsaksröror och som wokkrydda.
YING Sötsur Sås har mycket smak och kan användas såväl varm som kall och är alldeles utmärkt som dipsås.
YING Sötsur Sås är en s.k "One step sauce" dvs. helt klar att användas utan andra tillsatser.
För produktfakta. Läs mer...



YING Thai Salt -
ASIATISK FISKSÅS


AHA - THAISALT

Fisksås är för Asiater vad soja är för Kineser och salt för Europeer. I köken runt sydkinesiska sjön, Thailand, Indonesien etc. är denna krydda helt oumbärlig och ger anrättningarna den genuina smak som kännetecknar maträtterna i dessa länder.
Fisksås kallas i Thailand för Nam Pla. Nam betyder vatten och Pla betyder fisk. I Vietnam kallas fisksås för Nuoc Nam.

YING Fisksås tillverkas av färsk anjovis som saltas och lagras i stora kärl. Anjovisen fermenteras i mer än tolv månader. Såsen separeras, filtreras, och fylls på flaska. YING Fisksås består av den första tappningen, som ger den bästa kvaliteten, är helt klar och har en bärnstensaktig färg.
YING Fisksås är s.k "Extra virgin".

YING Fisksås är rik på nödvändiga salter och mineraler. Fisksåsen innehåller mer än tio olika mineraler och är rik på vitamin B12.
För produktfakta. Läs mer...

Tillbaka