För kök med matkänsla är det ett måste att ha minst två sojasåser - en ljus japansk och en mörk kinesisk

YING Ljus Soja

Årgångssoja

YING Ljus Soja är av japansk typ, naturligt bryggd av utvalda kvalitetsbönor, vetemjöl och vatten.
YING Ljus Soja är en mångsidig smaksättare. Den passar även utmärkt till marinader, soppor och som bordskrydda till t.ex. ris, nudlar, vårrullar, friterat och wokade rätter.
YING Ljus Soja används till japanska rätter som t.ex. teriyaki, sukiyaki och som dipsås till sushi. Den ljusa sojan används även till alla siatisk matlagning.
YING Ljus Soja tillverkas på det ursprungliga sättet, mognar under lång tid, vilket ger den djupa aromatiska smaken.
YING Ljus Soja testas regelbundet av ackrediterade laboratorier för att motsvara Livsmedelsverkets normer.
För produktfakta. Läs mer...


YING Mörk Soja

Årgångssoja

YING Mörk Soja är av kinesisk typ, naturligt bryggd av utvalda kvalitetsbönor, vetemjöl, vatten och salt.
YING Mörk Soja är en bordskrydda och en smaksättare som förstärker smak och färg i kötträtter och såser. Den passar även utmärkt till fågel-, fisk-, skaldjurs-, och grönsaksrätter.
YING Mörk soja används även i marinader.
YING Mörk Soja
tillverkas på det ursprungliga sättet som ger en djup aromatisk smak.

YING Mörk Soja testas regelbundet av ackrediterade laboratorier för att motsvara Livsmedelsverkets normer.
För produktfakta. Läs mer...

Tillbaka